Jak vybírat

Rýže je jednou z nejdéle pěstovaných obilovin světa.

Podle technologické úpravy rozlišujeme mnoho druhů. Jak se mezi nimi zorientovat, poradí tento článek.

Ještě jsme Vám neporadili JAK VYBRAT mleté maso. 

Tak honem do toho, protože není "mleté" jako "mleté maso".

Další surovinou, na kterou bychom málem zapomněli je KOŘENÍ.
Dobré důvody proč používat koření - zrovna teď mě jich 10 napadá.

Třeba takové lákavé letní grilování se bez něj určitě neobejde.

K českému cestování dost často konzervy prostě patří. 
No ale jistě taky víte, že většina druhů pro naše zdraví není velká "výhra".

Přesto nějaké si klidně vzít s sebou můžete - jen je třeba bedlivě sledovat pár věcí. Co hledat? To Vám poradí další článek ze seriálu JAK VYBÍRAT...

 

Kdo by si v létě nedal nějaké to osvěžení v podobě zmrzliny nebo nanuka. 
Nemusíte se trápit, vhodnou mraženou lahůdku si totiž můžete občas dopřát i při hubnutí. Ale záleží na druhu.
Jak ale ten správný druh vybrat?  Aby to nebyla kalorická bomba?

V tom Vám poradí náš zmrlý díl seriálu JAK VYBÍRAT...

Včera čaj a dnes káva.

Při redukčním režimu byste si měli dopřát KÁVU spíše za odměnu.

Ale jak vybrat ten vhodný a kvalitní druh, když nabídka je tak velká?
Nebojte se, poradíme Vám.

Dne začneme nad šálkem čaje a zítra si dáme kávu. 
Jejich nabídka je obrovská.
Vyznáte se v jejich nabídce?
A víte jaké jsou výhody pití čaje pro Vaše zdraví?

A tyto otázky a ještě mnohem víc odpoví náš další díl seriálu JAK VYBÍRAT...

Z čeho by se měl skládat poctivý sirup nebo jak se u nás říká "šťáva"?
Poradíme Vám, jak nakoupit tak, abychom si domů nepřinesli jen ve vodě rozpuštěný cukr, lákavě obarvený a navoněný s lákavým obrázkem ovoce na obalu, které obsah vůbec nepřipomíná.

Přihlásit se k odběru RSS - Jak vybírat